inspiration returns to its hive

image170

Bild: Ellisborough special collection for Topshop 

Check this

Karma police, arrest this kiddo!

image168
[Klickbild]

Jag är bra med presenter och min lilla kusin kan mode. Ängeln älskar sin adidasjacka som han har slitit ut. Han börjar bli van med blixten från kameran också... 

My magic is fading away


Ray Lamontagne - Crazy (cover)


image167

Idag är det jobhaunting i Köpenhamn som gäller. Wish me luck. Idag bjuder jag dessutom på världens bästa cover.

(Ps, snacket om mode har inte dött ut, det kommer. Jag inväntar inspirationen bara.)

What I am to you is not real - what you are to me is

image166

Jag är helsåld. Jag är upp över öronen betagen av honom. Hans röst, hans karisma och hans uppträdande. Jag har alltid älskat Damien Rice, alltid blivit lika rörd för varje sång jag hört. Men hans konsert på The Four Seasons -som jag fick händerna på via youtube- har gjort mig besatt av honom. Jag har kollat på och hört varenda klipp från showen. Flera gånger, och för varje gång blir tonerna bättre. Allt är perfekt. Musiken, hans utstrålning, gitarren, miljön, Lisas magiska röst...ja, allt. Absolut allt.

Här har ni alla klipp som finns på youtube från konserten. Jag vill så gärna ha dem som mp3, men jag får nöja mig med det här tills jag räknar ut hur man konverterar. Dessutom skulle jag verkligen vilja ha hela showen. Om du vet, skriv något.

Damien Rice at Four Seasons - Intro

Damien Rice at Four Seasons -Volcano

Damien Rice at Four Seasons - Woman Like a Man

Damien Rice at Four Seasons - Cannonball

Damien Rice at Four Seasons -Delicate

Damien Rice at Four Seasons -The Blower's Daughter

Damien Rice at Four Seasons -Cold Water

Damien Rice at Four Seasons - Lonely Soldier

Damien Rice - Eskimo

Damien Rice at Four Seasons - I Remember


Det här klippet har inget med showen att göra men här sjunger han med Ray Lamontagne. Världens bästa kombination. Kan inte bli bättre.

Ray Lamontagne ft. Damien Rice - To Love Somebody

There's a way, everybody say
-to do each and every little thing.
But what does it bring,
If I ain't got you, ain't got you?


If you wanna call me - just dial HELL and i'll answer

Dagens: The Perishers - Weekends

Jag har haft det underbart ljuvligt dessa dagarna. Har sett några underbara filmer, kanske är det tack vare dem. Två av dem var verkligen fantastiska. De var speciella på sitt sätt och var otroligt olika från varandra men ändå identiska. Båda två handlade om kärlek på ett nytt sätt. Filmen London handlar om kärlek på ett sjukt sätt. Mer besatthet än kärlek, nästan. Dock så ser jag ingen skillnad mellan dem två. En kille som på ett impulsivt sätt försöker vinna tillbaka sitt ex, får panik och hamnar på en toalett i samma lägenhet med kokain, en mörk och skum brittisk snubbe vid namnet Bateman och massa teorier och hypoteser om vad som skulle kunna hända om han tog tag i saker och ting och faktiskt gick ner och pratade med henne.  

image161


I filmen Elizabethtown får vi uppleva kärlek på det traditionella sättet. Ödet spelar roll, men det kan hända att man ibland hjälper ödet på traven. Drew bestämmer sig för att begå självmord när hans första designprojekt åt ett företag går åt skogen och gör företaget skuldsatt på nästan en miljard kronor. När han just ska genomföra det, ringer telefonen och han får höra att hans pappa har avlidit. Han åker ner till staden där pappas lik befinner sig för att hämta hem honom, men på vägen möter han Claire som är allt annat än en normal tjej. Hon bestämmer sig för att hjälpa honom hitta sin livsglädje på nytt.

image164

RSS 2.0