Pardon the way that I stare. There's nothing else to compareNär jag kollade förbi The modeforum på nätet, såg jag att H&Ms höstkollektion har redan hunnit komma ut i vissa länder. Otroligt snygga plagg i år att vänta på. Jag skulle nog gissa på att inspirationen kommer från kollektioner som Marc Jacobs, YSL och Burberry Prorsum. Det ligger spår av dem däri i alla fall. Vissa plagg är extraordinära, men det är fräckt! Mer sånt i våra tråkiga budget-affärer!

Även grabbarnas kollektion är superb och verkade lovande. Om bara våra söta svenska hunkar kunde ta åt sig lite av följande mening; Var säregen, excentrisk och gärna kufisk.. Det var nog alla synonymer för ordet onormal jag kunde komma på.Bilder från thefashionspot.com

If i was strong and you were male, you'd be dead and i would be in jail


Kära bloggläsare, nu är man tillbaka från underbara Stockholm. Det är grått
och tråkigt i Malmö. Allt är sig likt, va ovanligt. Varje gång jag spenderar tid i Stockholm, så växer kärleken sig större. Helt klart att man ska bo där inom en snar framtid.
Miss me, oh Stockholm!
Jag kommer att sätta upp lite bilder på vår kära huvudstad uppifrån. Japp, du läste rätt. I söndags så var vi uppe i luften och fick njuta av vyn därifrån.
Tack Zilan, du är en ängel.

Sen kommer bilder på förlovningen, bilder på tjejerna som förgyllde min resa samt lite text om hur underbar Café Albert är som är beläget på Birger Jarlsgatan. Tänk att sitta och fika med vännerna tills 7 på morgonen? :D

Aja, har inte mycket tid nu, tyvärr. Så ni får nöja er med dagens. Jag ska nämligen på släktbesök. (yeey, släkt igen *sarkasm*)

Adjöken!
 

Bild: Skjorta snodd från pappas garderob, linne Zara, Kjol Egendesign, strumpbyxor Lindex, Boots Bronx

When you're gone, all the colors fade

Imorgon ska jag till Stockholm. Flyget åker fööör tidigt, but I think I can handle it. Jag ska försöka blogga därifrån ifall jag får tag på en dator. Jag har saknat tjejerna så hemskt mycket...så nu ska det härjas och röjas igen!


De underbara turturduvorna vars förlovningsfest jag ska fotografera är dessa unika och varma individerna. Att bara se dem ihop, får en att fortsätta drömma om den där riktiga kärleken. Jag önskar er all lycka o inshalla piro xhroo ben ba yakawa (översättning: Må ni bli gråa och skrynkliga ihop! Kurdiskt bevingade talesätt - alltid lika charmigt, haha!)

"'Cause every moral has a story,
every end needs a glow.
Sometimes it's full of glory.
Oh, but mostly, it's for the love.
It's the love.."

Somewhere over the rainbow

Dags igen för Dag vs kväll. (Om någon, mot all förmodan, undrar varför jag gör det här när det är hur uppenbart som helst att vissa plagg aldrig kommer att bosätta sig i min garderob, så beror det på att jag får inspiration av det. Man får idéer om vad man kan göra med plagg som man faktiskt har. Så, nu vet ni det.)
Denna gången satte jag klorna i den här underbara fushia kjolen från Diane Von Furstenberg. Den höga midjan och den härliga färgen gör att det blir lätt att kombinera med biljoner andra plagg (ok, kanske inte biljoner då..)! Det är dessutom bara att tillägga att jag inte har råd med 80% av plaggen, buhu. Aja, jag älskar färger, så here goes... 


Dagens:
Kjol - Diane Von furstenberg
Linne - H&M
Jacka - Adidas
Väska - Asos
Skor - Emilio Pucci
Glasögon - Henrik VibskovKvällens:
Kjol - Diane Von furstenberg
Linne - Philip Lim
Turban - Topshop
Väska - Zagliana
Strumpbyxor - TightsPlease
Skor - Barbara BuiRSS 2.0